Noniin tästä se alkaa,vuodastusta ja vuodatusta.Blogin hankkimista oon harkinnu jo jonkin aikaa,ehkä siksi että joskus tuntuu ettei kaikille ihmisille pysty tai halua kertoa kaikkea,mitä mulle sattuu  ja tapahtuu,mutta nyt sen pystyy tekemään ainakin anonyymisti!YAY (vaikka tästä ehkä jotkut tietääkin ;D )
No mutta mistä alottaisi,ehkä kerron vähä itsestäni,mutta tietysti kohtuudella;) Olen siis naispuolinen henkilö, kahdenkymmenen paremmalla puolella,jos niin voi edes sanoa, ja opiskelija.En nyt halua kertoa,että mistä päin Suomea olen kotoisin,mutta aikas etelässä kuitenkin ollaan.Olen siis opiskelija ja ,valitettavasti,asun vielä vanhempien luona,vaikka kovasti jo tahtoisin lentää pois pesästä.En seurustele tällä hetkellä mutta voisi sanoa että jonkinlaista sutinaa on hieman vireillä..ja sen pohjalta tätä blogiakin alan kirjoittamaan.
Miehet,mikä niissä oikein on? Ne on vaan pelkkä ongelma,mutta ilman niitä ei voi elää!Hitto!
Mulla on siis ollut tätä kuuluisaa sutinaa erään miehen alun kanssa jo lähes vuosi,mutta mihinkään ei oikein edetä..Kutsutaan häntä vaikka nimellä Jaska! hehe,no tapasin Jaskan "lomamatkalla" aivan järkyttävässä humalassa tietenkin ja ensimmäiset pusut vaihdettiin ja noin tunnin tutustumisen jälkeen.Mikä tietysti oli aivan mahtavaa koska en ollut päässyt miestä lähellekkään noin puoleentoista kuukauteen erottuani pitkäaikaisesta poikaystävästi "Jaresta"! Jaska oli niiiiin erilainen kuin Jare;tyyliltään,luonteeltaan ja ihan kaikelta! Ainut sama oli että heidän nimensä alkaa samalla kirjaimella!haha,no Jaska yllätti minut heti kysymällä haluaisinko tulla hänen kämpälleen yöksi,vaikka siellä oli hänen kavereitaankin, ja tietysti suostuin,koska ilta eihän yksin nukkuminen koskaan mukavaa ole! Ilta jatkui mukavasti tutustuessa ja pusuja vaihdellessa,ja jossain vaiheessa päätimme lähteä nukkumaan huoneeseen,sinne tultuamme huomasimme että muutama Jaskan kaverikin oli jo siellä koisaamassa,harmitti vähän.You know.. No kyllähän sitä hieman halailtiin vielä sängyssä mutta jo piaan nukahdettiin molemmat.
Takaisin Suomeen tultua oli tosi outo tunne,en koskaan ennen ollut "harrastanut yhdenillan juttuja",vaikka ei nyt tämä sitä periaatteessa ollutkaan.Jaska pyysi takaisin kotikaupunkiin päästyä minua kahville läheiseen kuppilaan,mutta jouduin kieltäytymään,koska minua odotti kyyti,sekös jos jokin ärsytti.No kyyti saapui ja mitä tein! Lähdin vallan hyvästelemättä,tätä unelmaani! Miksi? No koska olen hölmö! Onneksi rakkaalle ystävälleni "Irmalla" oli yhteyksiä Jaskan ystäviin ja sain hankittua itselleni hänen numeronsa! ÄÄÄÄ, kauheassa paniikissa lähttelin mukasöpön viestin hänelle ja kyselin kuulumisia.
Seuraavan päivän tullessa olimme jo sopineet jo tapaamisenkin,hän pyysi minua kahville luokseen,ja tietysti suostuin! Mikä parasta,Jaskan asunto oli upea,juuri hänen näköisensä,persoonallinen ja siisti,juuri sitä mitä kaipasinkin miehen asunnolta! Siinä Jaskan kassa iltaa viettäessa tunnit kuluivat nopeasti ja huomasin kellon olevan jo kolme yöllä! Enkä millään olisi halunnut lähteä kotiin yöllä ajamaan ja näytinkin hieman viattomasti surullista naamaa,ja seuraavaksi Jaska kysyikin jo että tahtoisinko jäädä yöksi.No tietysti! Mutta ei,ei seksiä,edelleenkään! No kyllähän siihen antoikin aika hyvän selityksen:halu tutusta ihmiseen,ooo mikä unelmien mies! No eihän se yö kuitenkaan täysin viaton ollut...
No kuitenkin Jaska osoitti selvästi olevansa kiinnostunut minusta ja sanoikin pitäväni minusta.Mutta Mitä,ehkä kolme päivää myöhemmin hän kieltää kaiken ja sanoo ettei pidä edes omastaa äidistään!!
Millainen ihminen hän on? Hyvinkin outo?
Kyllä juuri sitä,mutta hän on se josta olen välittänyt ehkä eniten viimeiset 10kk enemmän kuin kenestäkään muusta ja hän tulee olemaan varmasti blogini aihe monestikkin.

Could you be loved?